Tietosuojakäyntäntö

Tietosuojakäyntäntö

Lukijoidemme yksityisyys on meille erittäin tärkeää, mutta on hyvä tietää, että tietosuojakäytäntömme koskee ainoastaan verkkotoimintaa. Sovellettavan lain perusteella tietosuojakäytäntö ei koske tietoja, joita kerätään offline-tilassa tai muilla verkkosivustoilla.

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo sinulle, kuinka käsittelemme, keräämme ja käytämme tietojasi silloin kun käytät sivustoamme, joka sisältää tietoa kasinopeleistä ja rahapelialasta.

Kehotamme sinua lukemaan tämän tietosuojakäytännön huolellisesti, jotta ymmärrät, kuinka keräämme, käytämme ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi tietoisten päätösten tekemiseksi.

Suostumus

Käyttämällä palveluitamme vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tämän tietosuojakäytännön ehdot ja suostut siihen, että käytämme henkilötietojasi tässä käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin.

Jos et halua antaa henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, sinun ei tule syöttää aiheeseen liittyviä tietoja verkkosivustollemme tai muuten luovuttaa henkilötietojasi meille. Mikäli et kuitenkaan anna henkilökohtaisia tietojasi, et välttämättä voi käyttää kaikkia palveluitamme.

Mitä tietoja keräämme?

Tietosuojakäytäntömme ilmaisee selkeästi, mitä tietoja keräämme, kun pyydämme henkilötietojasi. Saatamme myös saada lisätietoja, kuten etunimen, sukunimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja osoitteen, jos käyttäjä ottaa meihin yhteyttä. Tämä pätee myös, kun rekisteröit itsellesi tilin. 

Keräämme muun muassa alla olevia tietoja:

  • Koko nimi
  • Voimassa oleva sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Luottokortin tiedot
  • Tapahtumahistoria
  • Verkkosivuston käyttö ja osallistuminen toimintaan
  • Palaute käytetyistä ja/tai tarjotuista tuotteista ja palveluista

Lisäksi aina, kun olet sivustollamme, palvelimet pitävät toimintalokia mm. IP-osoitteestasi, sisäänkirjautumisajasta ja -päivämäärästä, vierailluista sivuista, käytetystä kielestä ja käyttämästäsi selaimesta. Ota huomioon, että keräämme tarkoituksellisesti henkilötietojasi ainoastaan, kun tarjoat niitä meille vapaaehtoisesti. On erittäin suositeltavaa lukea läpi koko tietosuojakäytäntö varmistaaksesi, että ymmärrät, mitä se sisältää ja miksi sinua pyydetään luovuttamaan henkilötietojasi.

Kuinka käytämme tietojasi?

Käytämme tietojasi useilla eri tavoilla, joista voit lukea tässä osiossa. Keräämme ensin tietoja ja käsittelemme sitten henkilötietoja, jotka olet antanut tietosuojalakien mukaisesti palveluidemme tarjoamista varten.

Käsittelemme sitten henkilötietojasi, jotta voimme:

  • hallita ajankohtaisia asiakirjojasi ja tiliasetuksiasi
  • tarjota ja personoida palveluita
  • vastaanottaa viestejäsi ja vastata niihin
  • ilmoittaa sinulle ohjelmiston tai palveluiden päivityksistä
  • varmistaa meille antamiesi arkaluontoisten henkilötietojen oikeellisuuden
  • noudattaa sovellettavien lakien mukaisia velvoitteitamme kerätessämme henkilötietoja
  • suorittaa tiedonkeruun ja markkinatutkimuksen
  • tarjota sinulle tietoja ja tukea palveluista, mukaan lukien muutokset palveluihin, tekniset päivitykset ja muutokset käyttöehtoihin
  • tukea mitä tahansa muuta tarkoitusta, joka on tarpeen sopimusvelvoitteidemme suorittamiseksi tai joka on nimenomaisesti ilmoitettu silloin, kun annoit henkilötietosi.

Näitä tarkoituksia varten voimme kerätä henkilötietojasi. Jos haluat milloin tahansa meidän lopettavan henkilötietojesi käsittelyn yllä mainittuja tarkoituksia varten, voit ottaa meihin yhteyttä, niin ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin tehdäksemme sen.

Lokitiedot

Lokitiedostot ovat luotettava tarkastettavien tietojen lähde, joka tallentaa ja seuraa käsiteltyjä tapahtumia. Lokitiedostot ovat myös tärkeitä tietoturvan ja valvonnan kannalta, ja ne tarjoavat ajan mittaan täydellisen historian tapahtumista. Ne ovat erittäin arvokkaita tietojenkäsittelyssä, koska niiden avulla järjestelmänvalvojat voivat seurata järjestelmän toimintaa löytääkseen ongelmakohdat ja korjatakseen niitä.

Lokitiedostot voivat ilmaista tärkeää tietoa muun muassa päivitysten tarpeesta tai kohdista, joissa suorituskykyä voidaan parantaa. Lokitiedostojen avulla ei ole mahdollista tunnistaa käyttäjiä. Lokitiedostojen keräämät tiedot sisältävät IP-osoitteen, selaimen tyypin, internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä- ja aikaleiman, poistumissivut ja ehkä klikkausten määrän. Mikään näistä ei liity tietoihin, joissa henkilö voidaan tunnistaa. Näiden tietojen tarkoituksena on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätä demografisia tietoja.

Evästekäytännöt

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käytät verkkosivustoja internetissä. Ne auttavat käyttäjiä navigoimaan meidän kaltaisillamme verkkosivustoilla ja antavat meille mahdollisuuden räätälöidä sivustomme sisältöä käyttäjien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Emme missään olosuhteissa kerää evästeiden avulla tietoja henkilötietojen myymiseksi.

Käyttämiämme evästeitä ei ole tarkoitettu henkilötietojen keräämiseen, eikä niitä voida käyttää tunnistamaan sinua yksilönä. Käytämme evästeitä ainoastaan tilastollisista syistä sekä parantaaksemme verkkosivustoamme ja seurataksemme, mitkä sivut ovat vierailijoille hyödyllisempiä. Käytämme evästeitä myös parantaaksemme online-kokemustasi ja varmistaaksemme, että asiaankuuluva sisältö ja toiminnot ovat tehokkaasti käytettävissäsi.

Käytämme evästeitä myös:

  • jotta asiakkaat voivat navigoida käyttöjärjestelmän sivujen välillä tehokkaammin
  • sivuston toimivuuden, käyttöjärjestelmän ja turvatoimien parantamiseksi
  • kerätäksemme tietoa käyttäjien toiminnasta verkkosivulla ja ymmärtääksemme, miten sitä käytetään Google Analyticsin kautta
  • tunnistaaksemme ja estääksemme verkkosivuston ja taloudellisten tietojen vilpillisen käytön
  • seurataksemme käyttäjien tapaa saapua verkkosivustollemme
  • markkinointitarkoituksiin ja parantaaksemme turvallisuutta ja tietosuojakäytäntöjä
  • toimittaaksemme sivustoillamme osuvampaa ja kohdistetumpaa mainontaa käyttäjillemme ja tarjotaksemme juuri sitä tietoa, mitä he etsivät
  • nähdäksemme, ketkä käyvät verkkosivuillamme ja klikkaavat kolmannen osapuolen sivustoille.

Linkit

Verkkosivustomme sisältää linkkejä muille verkkosivustoille (kolmannen osapuolen palveluntarjoajat) kaupallisissa tarkoituksissa ja nämä sivustot käyttävät myös omia evästeitään. Tämä tarkoittaa sitä, että kun klikkaat näitä linkkejä muille sivustoille, tietosi tallennetaan kyseisten verkkosivujen omiin tekstitiedostoihin (evästeisiin). Voit esimerkiksi klikata jotain linkkiämme, joka vie sinut suositulle Zimpler-kasinosivustolle, joka myös käyttää evästeitä omiin liiketoiminnallisiin tarkoituksiinsa.

Täten emme voi valvoa tai olla vastuussa minkään sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita kerätään käyttäjien vieraillessa muilla verkkosivustoilla tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla. Siksi suosittelemme, että luet huolellisesti läpi kyseisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt varmistaaksesi, että hyväksyt heidän käyttöehtonsa ennen kuin annat heidän kerätä tietoja sinusta.

CCPA:n tietosuojaoikeudet

Kanadan kuluttajansuojalaki (CPPA) sisältyy paikalliseen lakiin digitaalisen peruskirjan täytäntöönpanosta (Digital Charter Implementation Act). CPPA tehtiin uudistamaan Kanadan kuluttaja- ja tietosuojalakeja ja korvaamaan henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskeva laki (PIPEDA).

Kaiken kaikkiaan CPPA tarjoaa kuluttajaystävällisemmän lähestymistavan tietosuojaan ja tuo Kanadan käytännöt lähemmäs Euroopan yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). CPPA:n avulla yksilöt voivat nyt peruuttaa aiemmin antamansa suostumuksen ja kieltäytyä henkilökohtaisten tietojen jakamisesta milloin tahansa. Tehdäkseen niin henkilöiden on otettava meihin yhteyttä ja annettava asiaankuuluva ilmoitus, jonka tarvitsemme ilmoittaaksemme henkilölle hänen henkilötietojensa keräämisen tai paljastamisen lopettamisesta. 

Lisäksi sovellettavan lain mukaan yksilöllä on ”yksityinen oikeus toimia”. Sen ansiosta he voivat haastaa organisaatiot oikeuteen tietyissä olosuhteissa, jos tietosuojavaltuutettu tukee yksityisyyden loukkauksia sen jälkeen, kun tutkinta- ja täytäntöönpano on käynnistetty.

Yleinen tietosuoja-asetus

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) vaatii organisaatioilta enemmän vastuullisuutta ja uskottavuutta henkilötietojen käytössä sekä tietosuoja- tai turvallisuuskäytännöissä. Se parantaa yksilöiden nykyisiä oikeuksia ja käyttäjien henkilökohtaisten tietojen käyttöä. GDPR lisää yritysten vastuuta ymmärtää riskit, joita ne aiheuttavat muille ja taata, että ne vähentävät näitä mahdollisia riskejä.

Oikeudenmukaisuus, läpinäkyvyys, tarkkuus, turvallisuus ja yksilön oikeuksien kunnioittaminen ovat kaikki seikkoja, jotka yritysten pitäisi jo nyt ottaa huomioon käsitellessään tietoja. GDPR pyrkii kuitenkin laajentamaan näitä periaatteita. GDPR:ää ei pitäisi käyttää online-kasinoteollisuudessa tekosyynä välttää toimia, jotka edesauttavat lisenssiehtojen noudattamista tai vastuullisen pelaamisen tukemista.

Käyttäjämme voivat tehdä tietojaan ja oikeudellisia vaatimuksiaan koskevan pyynnön, mutta heidän on ensin otettava meihin yhteyttä sitä varten.

Lasten tiedot

Meidän prioriteettimme on myös parantaa lasten suojaa heidän käyttäessään internetiä. Sivustomme on tarkoitettu ainoastaan aikuisten käyttöön, emmekä kerää lasten tietoja lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Jos jotain tällaista tapahtuu, se ei ole tietoista ja on meidän lakisääteinen velvollisuutemme poistaa tiedot. Vanhempia ja huoltajia kehotetaan tarkkailemaan, osallistumaan ja seuraamaan lasten internetin käyttöä ja etenkin estämään lapsia osallistumasta rahapeleihin.

Jos arvelet, että lapsesi on voinut antaa henkilökohtaisia tietojaan verkkosivustollamme, kehotamme sinua ottamaan meihin välittömästi yhteyttä. Teemme tällöin parhaamme poistaaksemme nämä tiedot arkistoistamme mahdollisimman pian.

Last Updated on April 28, 2022 by Olivier Wilson